Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Elevate Your Skincare Routine with Mesoestetic's Home Ampoules

Uzlabojiet savu ādas kopšanas rutīnu ar Mesoestetic mājas kopšanas ampulām

Vai vēlies uzlabot savu ādas kopšanas rutīnu ar spēcīgiem un efektīviem risinājumiem? Tad lasi tālāk! Mesoestetic piedāvā optimālu kombināciju no sava unikālā mājas ampulu klāsta, kurā ir piecas ļoti koncentrētas formulas kombinācijā ar aktīvajām sastāvdaļām. Šīs ampulas sola redzamus rezultātus īsā laikā periodā, risinot dažādas ādas problēmas. Neatkarīgi no tā, vai Jūs cīnāties ar novecošanās pazīmēm, sausumu vai vides radītajiem bojājumiem, Mesoestetic ir ideāls risinājums tieši Jums. Aprakstā būs detalizēts ceļvedis, kā iekļaut šīs ampulas savā ikdienas un iknedēļas ādas kopšanas rutīnā.

1) Katru vakaru: melatonin ampulas

Naktī reģenerējošs pretnovecošanās risinājums. Tā koncentrētā formula uzlabo nakts laikā atjaunojošos mehānismus un paātrina antioksidantu aizsargspējas, lai novērstu un cīnītos ar ādas novecošanos. Piemērots visiem ādas tipiem.

2) Vakarā, vienu reizi nedēļā, pirms melatonin ampulu uzklāšanas: glycolic + E + F

Atjaunojošs risinājums ar pīlingu. Tā koncentrētā formula paātrina šūnu atjaunošanos, samazinot redzamās ādas virsmas nepilnības, piemēram, grumbas, plankumus, paplašinātas poras, mirdzuma trūkumu un/vai neregulāru tekstūru. Piemērots visiem ādas tipiem.

3) Katru rītu, izvēloties atbilstoši savām vajadzībām un ādas tipam:

  • Piemērots visiem ādas tipiem, ar tūlītēju pretnovecošanās efektu: antiaging flash ampulas. Pretgrumbu un pretnoguruma risinājums ar tūlītēju liftinga efektu. Tā koncentrētā formula apvieno sastāvdaļas ar sinerģisku pretnovecošanās iedarbību, lai mazinātu grumbas un sejas mīmikas līnijas, kā arī lai piešķirtu jauneklīgāku un mirdzošu izskatu.
  • Sausai un/vai nobriedušai ādai: proteoglycans ampulas. Mitrinošs, barojošs, atjaunojošs risinājums. Tā koncentrētā formula nodrošina audu tvirtumu un elasticitāti, kā arī novērš grumbu rašanos. Tam piemīt izgaismojoša un antioksidējoša iedarbība.
  • Ādai, kas cieš no ārējiem faktoriem (smēķētājiem, cilvēkiem, kas dzīvo lielpilsētās vai tiem, kas brauc ar motocikliem): pollution defense ampulas. Antioksidējošs un pretpiesārņojuma risinājums. Tā koncentrēta formula novērš ādas novecošanos, aizsargājot pret oksidatīvajiem faktoriem un īpaši pret vides piesārņojumu. Nodrošina ilgstošu mitrināšanu, kas tiek saglabāts visas dienas garumā. Piemērots visiem ādas tipiem.
Iepriekšējais raksts
Nākošais raksts
L-carnitine: your essential ally for a beautiful figure

L-karnitīns: jūsu labākais sabiedrotais skaistai figūrai

Mēs izskaidrojam visu, kas jums jāzin par L-karnitīnu - jūsu labāko sabiedroto, kam piemīt slaidinošas īpašības, lai iegūtu skaistu figūru.     Kad runa ir par tievēšanu un tonusa uzlabošanu,...

Lasīt vairāk
How to get rid of water retention: 4 tips

Kā palīdzēt atbrīvoties no šķidruma aiztures organismā: 4 padomi

Ūdens aizture organismā? Šķidruma aizture, jeb tūska var ietekmēt jūsu dzīves kvalitāti un labsajūtu. Uzziniet, kas tas ir un kas to izraisa, kādiem simptomiem jāpievērš uzmanība un kā to ārstēt....

Lasīt vairāk
Elevate Your Skincare Routine with Mesoestetic's Home Ampoules

Uzlabojiet savu ādas kopšanas rutīnu ar Mesoestetic mājas kopšanas ampulām

Vai vēlies uzlabot savu ādas kopšanas rutīnu ar spēcīgiem un efektīviem risinājumiem? Tad lasi tālāk! Mesoestetic piedāvā optimālu kombināciju no sava unikālā mājas ampulu klāsta, kurā ir piecas ļoti koncentrētas...

Lasīt vairāk
Best professional and salon cosmetics for facial skin care | According to the Latvian magazine PASTAIGA ranking

Labākā profesionālā un salonu kosmētika sejas ādas kopšanai | PASTAIGA

PASTAIGA žurnāls ir atzinis sejas kopšanas produktus Age Element Anti-Wrinkle Cream, Skinretin 0.3% un HA Densimatrix par gada izcilākajiem kosmētikas līdzekļiem. Šī atzinība apstiprina šo produktu izcilās īpašības un efektivitāti,...

Lasīt vairāk